Search

Super Killer Tiger Quiz Think you know everything there is to know about Tiger Woods? You do if you can correctly answer these tantalizingly difficult questions

April 08, 2003
April 08, 2003

Table of Contents
April 8, 2003

Cover Image
Departments

Super Killer Tiger Quiz Think you know everything there is to know about Tiger Woods? You do if you can correctly answer these tantalizingly difficult questions

1. In 1978, when a two-year-old Tiger made his TV debut, on The
Mike Douglas Show, who were the other guests?

This is an article from the April 8, 2003 issue

a. Pearl Bailey and Kirk Douglas
b. Bob Hope and Jimmy Stewart
c. Professor Irwin Corey and Dinah Shore

2. On whose lap did a five-year-old Tiger sit during his 1981
appearance on That's Incredible!?

a. Fran Tarkenton
b. Cathy Lee Crosby
c. Regis Philbin

3. Which two colleges did Tiger also consider before choosing
Stanford?

a. Pepperdine and UCLA
b. Arizona and Oklahoma State
c. Arizona State and UNLV

4. Who was not a classmate of Tiger's at Stanford?

a. Tight end Tony Gonzalez
b. Actor Fred Savage
c. Gymnast Dominique Dawes

5. During his freshman year, what course did Tiger drop after falling behind in his classwork?

a. Calculus
b. Medieval History
c. The Roots of Jazz

6. What was the nickname Tiger's Cardinal teammates gave him?

a. Kitty
b. Calvin
c. Urkel

7. What did they call him after watching him dance for the first time?

a. Dynamite
b. Crash
c. Mr. Roboto

8. What fraternity did Tiger pledge?

a. Delta House
b. Sigma Chi
c. Tau Kappa Epsilon

9. Who caddied for Tiger in his first Masters, in 1995?

a. Mike (Fluff) Cowan
b. Steve Williams
c. Tommy (Burnt Biscuits) Bennett

10. How much did Tiger pay per night to stay in Augusta National's Crow's Nest during the 1996 Masters?

a. $10
b. $50
c. $119

11. After Tiger won his first Tour event, the '96 Las Vegas Invitational, what did the emcee call him at the awards ceremony?

a. The Amazing Eldrick
b. The biggest hitter on the Strip since Bugsy Siegel
c. The richest college drop-out in America

12. Who replaced an ailing Earl Woods as Tiger's partner in his
first Pebble Beach Pro-Am, in 1997?

a. Andy Garcia
b. Kevin Costner
c. Joe Montana

13. What was one of Tiger's favorite Christmas presents last year?

a. A complete James Bond video collection
b. A private concert by Mary J. Blige
c. Two tickets to the Fiesta Bowl

14. Who told Tiger he'd "beat the hell out of you" if Tiger
boycotted the Masters to protest Augusta National's membership
policy?

a. Chris Rock
b. Spike Lee
c. Charles Barkley

COLOR PHOTO: PETER READ MILLER SOPHOMORE YEAR, 1996COLOR PHOTO: DAVID STRICK/CORBIS OUTLINE AT AGE THREECOLOR PHOTO: CORBISCOLOR PHOTO: ROBERT BECK (CENTER) FIRST TOUR WIN: LAS VEGAS, 1996COLOR PHOTO: ROBERT SULLIVAN/AFP PHOTO EARL KNOWS BESTCOLOR PHOTO: CORBIS

ANSWERS

1. b; 2. a; 3. c; 4. a; 5. a; 6. c; 7. a; 8. b; 9. c; 10. a; 11.
c; 12. b; 13. a; 14. c

If You Guessed Correctly On ...

10 to 14 You really do know everything there is to know about Tiger
5 to 9 Not bad
0 to 4 Mickelson fan